2024. gada 24. sept.

Dzejas pēcpusdiena

     21. septembrī Kombuļu Tautas namā norisinājās īpašs literāri-muzikālais pasākums "Ceļš uz satikšanos", kas pulcēja dzejas un mūzikas cienītājus. Šajā vakara programmā uzstājās divas talantīgas dzejnieces – Elizabete un Jeļena Vorošilova, kā arī sieviešu vokālais ansamblis "Noktirne", sniedzot neaizmirstamu priekšnesumu, kas vienoja dzeju ar mūziku.

    Dzejnieces Elizabete un Jeļena Vorošilova pārsteidza publiku ar savām emocionāli bagātajām dzejas rindām, kas caurvija gan dziļas pārdomas, gan dzīvesprieku. Viņu priekšnesumi piepildīja telpu ar sirsnību un māksliniecisku dziļumu, aicinot klātesošos uz brīdi apstāties un pārdomāt dzīves lielākos jautājumus.

    Pasākuma muzikālo daļu rotāja sieviešu vokālais ansamblis "Noktirne", kura dziedājumi harmoniski papildināja dzejas lasījumus. Viņu balsis, skanot melodiskā un izjustā izpildījumā, piešķīra īpašu atmosfēru, padarot šo vakaru par patiesu mākslas baudījumu.

    "Ceļš uz satikšanos" bija vairāk nekā vienkārši pasākums – tas bija sirds un dvēseles ceļojums, kas veicināja emocionālu saskarsmi starp māksliniekiem un publiku. Šādas tikšanās bagātina mūsu garīgo pasauli un rada jaunas atklāsmes, atgādinot par kultūras un mākslas nozīmi mūsu ikdienas dzīvē.

Paldies visiem dalībniekiem un apmeklētājiem par šo neaizmirstamo vakaru Kombuļu Tautas namā!

                      


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru