2022. gada 17. aug.

Ausmas Gašperes gleznu personālizstāde "Ausmeņa"' .

    Vasara ir gadalaiks, kad vajag spēt izbaudīt visu, lai rudenī un ziemā, šķirstot fotoalbūmu, varētu pakavēties atmiņās par piedzīvoto un redzēto.
    Lūk, arī viens tāds no šīs vasaras mirkļiem bija Ausmas Gašperes gleznu ceļojošās personālizstādes "Ausmeņa" atklāšana Kombuļu TN, ko sarīkoja Kombuļu pagasta bibliotēka sadarbībā ar pagasta pārvaldi.
    Uz izstādes atklāšanu pulcējās Ausmas draugi, radi , paziņas un visi tie, kuriem patīk vizuālā māksla.
Pagasta pārvaldes vadītājs Aivars Umbraško uzrunāja ciemiņus un izteica apbrīnu māksliniecei par viņas talantu un novēlēja visiem izbaudīt kopā būšanas prieku.
    Ar lielu interesi klausījāmies Ausmas dzīvesstāstā, kurā mijās gan humors , gan smeldzīgas notis...
 Bērnības draudzenei Birutai spilgti atmiņā ir palikusi tā diena, kad Ausma devās prom no babiņas mājām uz pilsētu , kā viņa vēl vairākas dienas pēc kārtas skrēja skatīt draudzenes pēdiņu nospiedumus smiltīs pie akmens, kur viņas šķīrās, līdz kādu dienu tās aizpūta vējš... Tas bija tik mīļi un sirsnīgi!
Draudzības saites joprojām nav zudušas, bet ir kļuvušas stiprākas!
Izstādi apmeklēja arī kolēģes no Krāslavas centrālās bibliotēkas un ierosināja noorganizēt izstādi arī pie sevis. Tagad to var apskatīt līdz 17. septembrim.
    Paldies visiem, kas atnāca, paldies māksliniecei par atsaucību un sirsnību. Novēlam radošus panākumus un ceram vēl uz tikšanos nākotnē!








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru